Адрес: Гр. Видин, ж-к. Васил Левски блок 1

logo

+359888088753

 

За нас

Голд Студио е създадено през 2017 година от млад и ентизуазиран кинезитерапевт завършил в Национална спортна академия „Васил Левски“, специалност кинези терапия.

Услугите, които предлага студиото са процедури за възстановяване,рехабилитация, SPA и разкрасяване. Голд Студио разполага с класическа шведска сауна отговоряща на всички съвременни стандарти в комбинаиця с традиционни методи като добавяне на специални минерални соли, които обогатяват процеса по детоксикация.

Студиото разполага с единствения в България апарат за GUNA фореза. Това е апарат работещ с магнито фореза, като неговата цел е да увеличи пропоскливостта на клетките и по този начин колагенът с който работи да достигне до 3 см. подкожно. Което стимулира регенерирането на хрущялни и сухожилни тъкъни или подобрява колагеновата решетка на кожата.

За безупречната визия на вашите ръце и ходила ще се погрижи Венера Цветанова с помощта на професионална козметика и най-висок клас гел лакове. Със своите професионални умения нашата колежка ще се погрижи и за вашите мигли с  техника на поставяне косъм по косъм или 3D.

За разкрасителните ни процедури се грижи медицинският специалист Александра Боянова, която посещава салона всеки месец. Датите се обявяват предварително в предходния месец.

Всички процедури се правят с предварително запазен час. Можете да запазите час по телефона или чрез формата за запитване.