За нас

Голд Студио е създадено през 2017 година от Антоан Ангелов – млад и ентусиазиран кинезитерапевт, завършил в Национална спортна академия „Васил Левски“, специалност „Кинезитерапия“.
Услугите, които предлага студиото, са процедури за възстановяване, рехабилитация, SPA и разкрасяване. Голд Студио разполага с класическа шведска сауна, отговаряща на всички съвременни стандарти, в комбинация с традиционни методи като добавяне на специални минерални соли, които обогатяват процеса по детоксикация.

Студиото разполага с единствения в България апарат за GUNA – фореза. Това е апарат, работещ с магнитна фореза, като неговата цел е да увеличи пропускливостта на клетките и по този начин колагенът, с който работи, да достигне до 3 см. подкожно. Магнитната фореза стимулира регенерирането на хрущялна и сухожилна тъкан или подобрява колагеновата решетка на кожата.

За безупречната визия на Вашия маникюр и педикюр ще се погрижи Венера Цветанова. За целта използва професионална козметика и най-висок клас гел лакове. Със своите професионални умения, Венера ще се погрижи и за Вашите мигли, прилагайки техника на поставяне косъм по косъм или 3D.

За разкрасяващите ни процедури насреща е медицинският специалист Александра Боянова, която посещава салона всеки месец. Датите се обявяват предварително още от предходния месец.

Всички процедури се провеждат с предварително запазен час. Можете да запазите своя час по телефона, чрез формата за запитване или чрез приложението Reservation. Studio.